موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

ابوالفضل جلالی از استقلال جدا شد | مدافع ملی پوش به ملوان پیوست + عکس

  • کد خبر: ۲۳۸۹۲۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
ابوالفضل جلالی از استقلال جدا شد | مدافع ملی پوش به ملوان پیوست + عکس
ابوالفضل جلالی با اعلام سایت رسمی و معتبر ترنسفرمارکت به ملوان پیوست.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل جلالی مدافع ملی پوش استقلال با انتقالی قرضی راهی ملوان شد تا دوران سربازی خود را در این تیم سپری کند. سایت معتبر ترنسفرمارکت امروز و در جدیدترین بروزرسانی که داشت این بازیکن را در لیست انزلی چی‌ها قرار داد.

ابوالفضل جلالی از استقلال جدا شد | مدافع ملی پوش به ملوان پیوست + عکس

جلالی از اول مرداد ماه مشمول بود و به همین خاطر در تمرینات آبی‌ها هم غایب بود تا حالا بصورت رسمی مشخص شود این بازیکن باید فصل آینده فوتبال ایران را در ملوان سپری کند.

البته بنا براعلام این سایت انتقال جلالی به ملوان بصورت قرضی است و این بازیکن بعد از گذراندن دوران سربازی اش می‌تواند به جمع استقلالی‌ها برگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->